haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

14 Kasım 2014 Cuma

Porsche 911 Belgeseli | 720p Türkçe Dublaj HD

Porsche 'nin(Okunuşu;Porşe, Porsche yetkilileri “Porş” denilmesinden büyük rahatsızlık duymaktadırlar.Fakat siz istediğinizi söyleyebilirsiniz :) ) Almanya'da ki dev fabrikasına giden ekip yıllardır Porsche 'nin değişmeyen modeli 911'i ele alıyor. Boxer motorun faydalarıyla 911'in tarihine küçük bir yolculuk yapmaya ne dersiniz? Porsche 911'in Motoru,iskeleti,rengi ve daha birçok hakkında bilmek istedikleriniz bu belgeselde Tüm İzleyicilerimize iyi seyirler dileriz.

Bugatti Veyron Belgesel İzle | 720p Türkçe Dublaj HD

Binek otomobiller içinde dünyanın şu ana kadar yapılmış en hızlı otomobili olan Bugatti Veyron, National Geographic kameralarıyla en ince detaylarına kadar inceleniyor. Fabrikadaki yapım aşamaları ve arabayla ilgili testlerin olduğu belgesel.Merak ettiğiniz her şey.

13 Kasım 2014 Perşembe

Milyoner Hippi : Steve Jobs | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Altyazı) Full Hd İzle

Apple ’in kurucusu olan ve İphone ve ipad ile dünyanın en iyileri arasına giren Steve Jobs ’un hayatını anlatan güzel bir belgesel izleyeceksiniz. Onun ölümü ile yetim kalan bir firma var tabiki firma sonuçta devam edecek ama onsuz bir şekilde. Bu başarının bu büyümenin ardındakiler neler bu işi nasıl başarabilmiş ve nasıl bir yol almış izleyip göreceksiniz. Sanırım bişey icad edip dünyaca ünlü bir marka olmak gayet hoş birşeydir. Bu belgesel belkide sizler için yeni bir işte bir adım atmanız için fikirler verebilir. Sizleri bu güzel belgeselle başbaşa bırakıyor ve iyi seyirler diliyoruz.

Kapalı Kapılar Ardında: Facebook | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Facebook ofisinden çarpıcı görüntülerle birlikte çağımızın teknoloji fenomeninin hikayesi… BBC yapımı çok özel bir belgesel daha ekranda… Facebook ofisinden çarpıcı görüntülerle birlikte çağımızın teknoloji fenomeninin hikayesi ekranda. Mark Zuckerberg ’in Harvard ’taki öğrencilik yıllarından 800 milyon kullanıcısı olan 100 milyar dolar değerindeki şirkete kadar olan yedi yıllık aksiyon dolu efsanesi. Belgesel Facebook ’un kuruluş öyküsünü, Social Network filminde anlatılanların doğruluğunu ve topladığı kullanıcı bilgileri ile oluşturduğu reklam modelini inceliyor.

Human Planet 1. Bölüm | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Human Planet Oceans: Into

Yaşamı doğrudan okyanuslara ve denizlere bağlı olan insanların yaşamının anlatıldığı belgesel, 9 serilik yapımın ilk bölümünü oluşturuyor. Belgeseller tarihinde çok özel yeri olan Human Planet serisini sizlere sunmaya devam edeceğiz..

Human Planet 2. Bölüm | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle Human Planet Oceans: Into t

Yaşamı doğrudan okyanuslara ve denizlere bağlı olan insanların yaşamının anlatıldığı belgesel, 9 serilik yapımın ilk bölümünü oluşturuyor. Belgeseller tarihinde çok özel yeri olan Human Planet serisini sizlere sunmaya devam edeceğiz..

Okyanus — The Ocean (2009) | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Okyanuslara dalın, denizin altındaki olağan üstü varlıkların gizemli hikayelerine kulak verin. Muhteşem denizin gizemli derinliklerinde geçen bu serüvende sizi müthiş görüntüler bekliyor. Eşi benzeri olmayan bu filmde derin deniz varlıklarının hayatlarına kendi bakış açılarından tanık olabilirsiniz. Siz balinalarla beraber göç ederken, beyaz köpekbalıklarının yanında yüzerken, neşeli yunuslarla yarışırken en son teknolojiyle çekilmiş görüntüleri adeta nefeslerinizi kesecek. Macera, komedi ve dram dolu Okyanuslar size asla unutamayacağınız büyüleyici bir deneyim yaşatacak.

TPB AFK: The Pirate Bay Away from Keyboard | 720p izle

Yapımı iki sene süren TPB AFK medya dağıtım dünyasında devrim yapan üç bilgisayar bağımlısını anlatan bir belgesel. Bira delisi donanım fanatiği Tiamo, çevre eylemcisi Brokep ve paranoyak bir özgürlükçü Anakata İsveç hükümetini ticari yaptırımlarla tehdit etmek için Beyaz Saray ’a nasıl giriyor? TPB AFK Hollywood ’un en çok nefret edilen korsanlarının hayatlarını inceliyor.

Okyanus Dünyası — Oceanworld | 720p Türkçe Dublaj izle

Efsane kaptan ve dalgıç Jacques-Yves Cousteau ’nun oğlu Jean-Michel Cousteau ’nun önderliğinde, Jean-Jacques & Francois Mantello yönetmenliğinde çekilen yapımın prömiyeri Cannes Film Festivali ’nde yapıldı. Bu filmi REAL D 3D gözlüklerinizi takıp izlerken dalgaların altındaki manta vatozunun büyüleyici bale gösterisine, çekiç balığının soylu ailesine, aslan balıklarının acımasızca avlanışına, genç bir grup yunusun ağ futbolu oynamasına, deniztavşanının inanılmaz İspanyol dansına deniz ejderine rastlayacağınızın ve dünyanın en büyük balinasıyla burun buruna gelmenizin garantisini verebiliriz.Avustralya ’daki “Great Barrier” resifinden Meksika ’daki “Roca Partida”ya kadar farklı okyanuslardaki köpek balıklarının hayatına şahit olacağımız filmin yapımı 25 keşif yolculuğunda 3D kameralar ile 200 saatlik çekim ile tam 7 yıl sürdü.

RED! | 720p Tek Parça HD izle

BSM-Bağımsız Sinema Merkezi, 15 Şubat 2013'te 'Red!' filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Türkiye'de daha önce sinema alanında ele alınmamış olan siber savaş ve siber aktivizm konularını merkezine alan belgeselin ilk teaserı yayınlandı. Konusunu çok sayıda uzmanın da katkılarıyla kapsamlı şekilde ele alma iddiasını taşıyan 'Red!' filmi, Türkiye'de siber aktivizm denince tartışma götürmez şekilde öne çıkan RedHack'i ve eylemlerini de farklı açılardan incelemekten geri durmuyor.Film Ankara galasını 15 Şubat'ta Ankara Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapıyor.Bilgi ve Rezervasyon: (0312) 417 56 59

Şempanze — Chimpanzee | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Şempanze 720p izle
Chimpanzee 720p izle Alastair Fothergill ve tropikal ormanlarda Fildişi Sahili ve Uganda üç yıl içinde atış olmak, şempanzeler dünyanın samimi bir görünüm de bu Mark Linfield co-doğrudan, şempanze türü akıllı yardımcı olacaktır

Beşir´le Vals — Waltz With Bashir | 720p Türkçe Dublaj izle

Bir gece yönetmen Ari Folman barda arkadaşıyla oturmuş sohbet etmektedir. Arkadaşı, Ari ’ye durmadan gördüğü bir kabustan bahseder. Kabusunda 26 tane vahşi köpekten kaçıyordur. Bu kabusun, iki adamın da Lübnan Savaşı ’nda yaşadıklarıyla ilgisi olduğu kanısına varırlar. Ari, hayatının o dönemiyle ilgili pek bir şey hatırlamadığını fark edip şaşırır. Bu ilginç durum karşısında, dünyanın dört bir yanından dostlarını ve asker arkadaşlarını bulup savaşta yaşananlar hakkında konuşmaya karar verir. O dönemle ve kendisi ile ilgili gerçeği ortaya çıkarması gerekmektedir. Ari bu gizemi deştikçe, hafızası gerçeküstü resimlerle uyanmaya başlar.

2012 (2009) | 720p – 360p – 480p – 240p(Türkçe Dublaj) Full Hd İzle

Büyük bütçeli felaket filmlerinin değişmez yönetmeni Roland Emmerich yine benzer bir yapımla karşımızda. Bazı teorisyenlere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığı bir geleceğin anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerine tanık oluyoruz. Filmin kadrosu oldukça sağlam: John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor ilk göze çarpan isimler.

Penguen Kral | 720p Türkçe Dublaj HD İzle

Penguen Kral 720p izle
Penguen Kral, genç ve sevimli bir penguenin zaferlerle dolu epik hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor. Kendine bir eş bulabilmek için diğer binlercesiyle yarışan kahramanımız; buzullar, karlar ve ölümcül dalgalar arasında havadan, karadan ve sudan gelen tehlikelere karşı mücadele etmek zorunda kalıyor; asıl zorlu görev geldiği an ise kendisine sonuna kadar güvenen ailesi tarafından yalnız bırakılıyor. Cesur penguenimiz kaderiyle yüzleşip yolculuğun son engelini başarıyla atlatabilecek midir?

Penguen Kral,The Penguin King izle | 3D — 1080p TR Dublaj HD

Kendisiyle evlenecek bir eş bulabilmek amacıyla öbür binlercesiyle yarış içerisine giren kahramanımız; buzullar, karlar ve ölümcül dalgalar içinde havadan, karadan ve sudan gelen tehlikelere karşı savaşmak zorunda kalıyor; asıl zorlu görev geldiğinde, ona sonuna kadar güvenen ailesi tarafından yalnız bırakılıyor. Cesur penguenimiz kaderiyle yüzleşip yolculuğun son engelini başarıyla atlatabilecek midir? Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Penguen Kral hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Penguen Kral izleyicilerine iyi seyirler dileriz.

12 Kasım 2014 Çarşamba

Cosmos 7. Bölüm: Temiz Oda izle

-Cosmos Bir Uzay Serüveni 7. Bölüm: Temiz Oda / The Clean Room 2014 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ ve Altyazılı-IMDB Puanı: 8.8/10Tür: Belgesel, Aile, Animasyon
Yönetmen: Brannon Braga, Ann DruyanCast: Neil deGrasse Tyson,
Richard Gere, Piotr MichaelSüre: 42 dakikaDünyanın geçmişi tarih boyunca merak edilmiştir. Fakat günün birinde Clair Patterson adlı jeolog inanılmaz bir yöntem geliştirir. Uranyum elementinin yarılanma ömrü sayesinde dünyanın yaşının 4.5 milyar yıl olduğunu bulacaktır. Bu sayede bir çok bilimsel gelişme ardı ardına gerçekleştirilir. Prof. Patterson aynı zamanda oldukça çevreci ve insan sağlığıyla da yakından ilgilidir.Dünyanın oluşumu hakkındaki bilinmezlere doğru yolculuk yapan Prof. Neil Tyson, bu konu hakkındaki bilimsel gelişmeleri ele alıyor. Cosmos serisinin 7. bölümü olan Temiz Oda ’yı sizlere Türkçe dublajlı ve altyazılı HD KALİTESİNDE sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.NOT: BELGESELİN DİĞER BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYIN.

Sırları Çalıyoruz: Wikileaks’in Öyküsü izle



-Sırları Çalıyoruz: Wikileaks ’in Öyküsü / We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks 2013 ABD / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 6.7/10Tür: Belgesel
Yönetmen: Alex GibneyOyuncular: Julian Assange,
Adrian Lamo, Chelsea ManningSüre: 2 saat 10dakikaJulian Assange ’ın dünyanın gidişatını değiştiren ve kendi sitesinde yayınladığı belgelere dayalı olarak çekilen belgesel, dünya liderlerinin ve istihbarat örgütlerinin gizli ve kirli işlerini açığa çıkarıyor. Bu yapımı sizlere altyazılı olarak sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.


Stories We Tell izle



-Stories We Tell (Anlattığımız Hikayeler) 2012 Kanada / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 7.6/10Tür: Belgesel
Yönetmen: Sarah PolleyCast: Michael Polley,
John Buchan, Mark PolleySüre: 1 saat 48dakikaBelgeseli yöneten Sarah Polley, kendi hayatının derinliklerini sorgulayarak işe başlıyor. Bunu yaparken de izleyenlere, aile ve birey olma süreçlerinin nasıl geliştiği konusunda ip uçları veren yapım, herkesin kendi hayatına dair şifreler bulabileceği bir belgesel niteliğinde.. 4 ödül sahibi olan yapım için yorumlarınızı bekliyoruz. İyi seyirler. PARTLI VİDEOLAR AÇILMAZSA , diğer izleme seçeneklerini (Vkontakte, Putlocker vb) kullanabilirsiniz.


5 Broken Cameras izle



-5 Broken Cameras (5 Kırık Kamera) / 5 càmeres trencades 2011 Filistin,Fransa,İsrail / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 7.7/10Tür: Belgesel
Yönetmen: Emad Burnat, Guy DavidiCast: Mohammed Burnat,
Emad Burnat, Soraya BurnatSüre: 1 saat 34dakikaİsrail ’in Filistin üzerine uyguladığı şiddeti, kendi dünyasında protesto eden bir çiftinin ilginç yöntemleri anlatılıyor belgeselde.. 2013 Oscar Ödülüne de aday olarak gösterilen ve barışçıl bir eylemi tüm detaylarıyla anlatan yapımı sizlerle paylaşıyor; yorumlarınızı bekliyoruz.


Maradona By Kustirica izle



Maradona By Kustirica – 2007 – Türkçe AltyazıBelgeselEmir Kusturica nın maradonayı sevenler için hazırladığı dünyanın en iyi futbolcusunun belgesel tadındaki geçmişi. PARTLI VİDEOLAR AÇILMAZSA , diğer izleme seçeneklerini (Vkontakte, Putlocker vb)kullanabilirsiniz.



BBC Planet Earth – Mevsim Ormanları Belgesel izle



BBC Planet Earth – Mevsim Ormanları – belgesellerBegeseldoğa ve vahşi yaşam belgesellerinin en güzellerinden olan mevsim ormanları belgeseli.


Sigarayı Bırakmanın Yolları izle



Sigarayı Bırakmanın YollarıBelgeselbaşdan belirtmekde fayda görüyorum izleyipde bırakıcak olan birini düşünmüyorum bu marazdan bir video ile kurtulmak ne derece mümkün sizce ? heleki benim gibi bir tiryaki iseniz sabah gözümü açıyorum onla akşam yatıyorum onla hayatım, sevgilim, neşe kaynağım, dert arkadaşım allah seni bildiği gibi etsin sigara :)


Bahçedeki Fener



Bahçedeki Fenerbelgeselfenerbahçe sevenler tarihiniz hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz ?


Dünya’nın Sonunda Buluşma Belgesel izle



-Encounters at the End of the World 2007 ABD / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 7.8/10
Yönetmen: Werner HerzogTür: Belgesel
Süre: 1saat 39dkOyuncular (Araştırmacı): David Ainley(Kıyı Ekoloğu),
Samuel S. Bowser(Hücre Biyoloğu), Regina Eisert(Fizyolog),
Kevin Emery(Araştırma Görevlisi), Ryan Andrew Evans (İstasyon Aşçısı),
Peter Gorham (Fizikçi), Karen Joyce(Bilgisayar Uzmanı)Yapımcı Werner Herzog ’un Antarktika kıtasına yaptığı uzun yolculuğun ve buradaki doğa harikası görüntülerin işlendiği belgesel, En İyi Belgesel dalında Oscar ’a aday gösterilmiş bir yapım.. Bu keyif verici ve mükemmel ötesi görüntüler içeren belgeselle sizleri başbaşa bırakıyor, iyi seyirler diyoruz.


More Than A Game izle



-More Than A Game (Bir Oyundan Daha Fazlası) 2008 ABD / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 7.5/10Tür: Belgesel, Spor
Yönetmen: Kristopher Belman
Müzik: Jordin Sparks, Harvey Mason Jr.
Süre: 1 saat 45 dk
Oyuncular: LeBron James, Dru Joyce,
Romeo Travis, Sian Cotton, Willie McGeeAmerikan Basketbol Liginin (NBA) gelmiş geçmiş en ünlü isimlerinden biri olan LeBron James ’in, lise çağlarından başlayarak basketbol yaşantısı anlatılıyor. İnişler ve çıkışlarla geçen bu zorlu basamakları nasıl tırmandığı ve sonunda büyük şöhreti nasıl yakaladığının anlatıldığı bu belgeseli olarak sunuyor, tüm basketbol severlere iyi seyirler diyoruz.


Dev Fabrikalar: Ferrari Belgesel izle

-Ultime Factories (Dev Fabrikalar): Ferrari 2007 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-Tür: Belgesel
Süre: 60 Dakika
Yapım: National Geographic Channel
Yer: İtalya, 2007Efsane araba markası Ferrari ’nin, İtalya ’daki 45bin metrekarelik fabrikasında çok özel yöntemlerle üretilen bu araçların yapım öyküsünü sizlere sunuyoruz. National Geographic kanalının ünlü serilerinden biri olan ve ilgiyle izlenebilecek bu belgesel için yorumlarınızı bekleriz. İyi seyirler. Play ’e basın ve tekrar durdurarak 5-10dk yüklenmesini bekleyin. İstediğiniz yerden başlatarak izleyebilirsiniz.

Sualtı Yaratıkları Belgesel izle

-Sualtı Yaratıkları / Aliens Of Deep 2005 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-IMDB Puanı: 6.5/10Tür: Belgesel, Aile
Yönetmen: James Cameron, Steven Quale
Müzik: Jeehun Hwang
Süre: 1 saat 35 dk
Oyuncular: Genya Chernaiev,
Anatoly M. Sagalevitch, Victor NischetaDenizlerin şimdiye kadar inilen en derin kısımlarının anlatıldığı bu belgesel, şimdiye kadar görmediğimiz canlı türlerini bizlere aktarıyor. Ünlü yönetmen ve yapımcı James Cameron ’dan, bilinmezlerin bir kısmını gün yüzüne çıkaran oldukça başarılı bu belgeseli olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.

Mega Fabrikalar: Audi R8 izle

-MegaFactories: Audi / Mega Fabrikalar Audi 2010 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-IMDB Puanı: –Tür: Belgesel
Yönetmen: Victoria Kirk
,Lauren Gray Williams
Sunucu: Christopher Cook
Süre: 47 dakikaAudi firmasının efsanevi arabası olan R8 ’in, alüminyum dış yapısının tedarikinden motorunun en ince ayrıntılarına kadar resmedildiği bu belgeseli Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz. 60 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 70 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 60 dakika sonra uyarı verdiğinde modeminizi kapatıp açıp sayfayı yenileyerek kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

11 Kasım 2014 Salı

National Geographic Bugatti Belgeseli izle

-National Geographic: Mega Fabrikalar Bugatti Veyron 2010 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-IMDB Puanı: –Tür: Belgesel
Yönetmen: Dylan Weiss
Yapımcı: Milt WeissMüzik: Peter Karr
Süre: 45dakikaBinek otomobiller içinde dünyanın şu ana kadar yapılmış en hızlı arabası olan Bugatti Veyron, National Geographic kameralarıyla en ince detaylarına kadar inceleniyor. Fabrikadaki yapım aşamaları ve arabayla ilgili testlerin olduğu bu yapımı olarak FULL HD KALİTESİNDE beğeninize sunuyor; iyi seyirler diyoruz.

Bu Bir Film Değil – This is not a Film izle

-Bu Bir Film Değil / This is not a Film (In film nist) 2011 2012 İran / Türkçe Altyazılı-IMDB Puanı: 7.8/10Tür: Belgesel
Yönetmen: Jafar Panahi,
Mojtaba MirtahmasbSenaryo: Jafar Panahi
Süre: 1 saat 15dkİranlı dünyaca ünlü yönetmen Cafer Panahi, devlet tarafından 20 sene film yapması yasaklanmıştır. Fakat Cannes Film festivaline az bir zaman kala, kendi ülkesinde çekemediği ama senaryosunu kamera karşısında ustaca anlattığı bu eseri ortaya çıkarıyor. USB bellek ile Fransa ’ya kaçırılarak gösterim şansı bulacaktır.
“Filmi anlatabiliyorsam, yapmasam da olur” mantığı ile çektiği bu belgeseli olarak sizlere sunuyor; yorumlarınızı bekliyoruz.BU IZLEME SECENEGI AKTIF DEGILDIR, LUTFEN DIGERLERINI KULLANIN.v=xio1n6q1j3dfic06chaqo8n7b544gl7t&r=8dd161601da10687cf412384cc405189′ width= ’585′ height= ’444 ’>